Vårt reiseteam

Vi er en liten organisasjon med stor kompetanse og lang erfaring. Vi har ingen planer om å være størst, målet vårt er å være best. Vi har felles interesser innenfor kultur, kunst, litteratur og historie. Og vi er selvfølgelig glad i å reise!

MAJKEN  LUND  JENSEN

SALG / MARKEDSFØRING

"Etter snart 15 år i reisebransjen har minnene om menneskene jeg har møtt og stedene jeg har besøkt, gjort historien levende.

For meg har det alltid vært viktig å være en god ambassadør for min egen kulturarv og historie. Derfor ble det slik at jeg fulgte våre forfedres spor vest over til Færøyene, Island og Grønland. I mellom arbeid i Sognefjorden og opphold i mitt hjemland Danmark, har jeg jobbet i ulike perioder på Svalbard og i de Vest Nordiske land, som jeg har en forkjærlighet for.

Det har ikke bare vært det kalde nord i disse år, for min store interesse for historie kombinert med en dose eventyrlyst og nysgjerrighet har ført meg ut på et hav av turer i Europa og over Atlanteren.

Hos Art Travel har jeg gleden av å tilby andre reiseglade kvalitetsreiser, som gir gode reiseminner du kan leve lenge på."

JULIO  PEREZ  GALINDO

ØKONOMI / INNKJØP / BOOKING

"Min interesse for andre land og kulturer var grunnen til jeg reiste fra Bolivia i 1987. Mulighet til å oppleve livet i den beryktede Sovjetunionen fikk meg til å søke på studiene der.

Etter fire år i St. Petersburg begynte jeg å lengte etter nye horisonter og søke etter nye utfordringer. Det var da jeg fikk vite at jeg kunne fortsette mine studier i Norge. Som student brukte jeg også en god del av studielånet på reiser.

Isteden for å vente på en sjanse, bestemte jeg å skaffe meg selv drømmejobben. Det var da vi startet vi opp St. Petersburg-spesialisten. Jeg trives veldig godt med det jeg gjør, og jeg kan ikke tenke meg å jobbe med noe annet."

MARIA  VERKHOVSKAYA

DAGLIG  LEDER / TURPRODUKSJON

"På en spansk skole i Sovjet-Russland prøvde vi alltid å forestille oss La Manchas sletter og Granadas mauriske preg. Vi leste Cervantes og Lorca og drømte om det uoppnåelige Spania.

Paris var også drømmen for de fleste, et symbol på Europa og den vestlige verden.

I 1990 fikk jeg min første mulighet til å reise ut av landet, og i 1991 kom jeg inn på Høgskolen i Telemark.

Etter studiene jobbet jeg med destinasjonsmarkedsføring i selskapet Reisemål Bø.

Lyst til å lage turer hadde jeg allerede som student,  og jeg er glad at denne drømmen har blitt realisert!"

Vår historie

ST. PETERSBURG-SPESIALISTEN

St. Petersburg-spesialisten AS ble stiftet i 1998.

På bakgrunn av forespørsler fra våre gjester som ønsket å reise med oss også til reisemål utenfor Russland startet vi med  Reiseklubb1 i 2003.

I januar 2017 har Reiseklubb1 byttet navn til Art Travel.

 

ART TRAVEL

Vi synes at Art Travel beskriver det vi fokuserer på i våre reiser – variasjon og kontraster, og fargerike opplevelser innenfor kunst og kultur, mat og vin, musikk, litteratur og historie.

Inspirasjon for vår nye logo har vi hentet hos den store katalanske kunstneren Antoni Gaudi og de fargerike glassmønstre i den berømte kirken La Sagrada familia.

 

20 ÅR MED REISER

I 2018 feirer vi vår 20-års jubileum. I 20 år har vi arrangert gruppereiser, også for bedrifter, foreninger, lag og organisasjoner.

Vi har hatt gleden av å utvikle innholdsrike reiser for både Stortinget og Utenriksdepartementet, Norges Bank, Utdanningsforbundet, Norsk kommune og kemnerforbund, bransjeforeninger som NELFO, bedrifter som Aftenposten, Norsk Hydro, Storebrand, Gjensidige, Statkraft og mange flere.

Vi er også stolte av å bli kåret til “Gaselle-bedrift 2012”

ABONNER  PÅ  VÅR  KULTURBLOGG/NYHETSBREV

Sender skjema ...

Det oppstod en feil i serveren.

Skjema mottatt.

ST. PETERSBURG-SPESIALISTEN AS / ART TRAVEL

Org.No 880392 42MVA

Øvre Eikervei 14, 3048 Drammen

Tel. +47 32 20 10 40

info@ARTtravel.no

 © ART travel / St. Petersburg-spesialisten AS