Bærekraft og etikk

Vårt formål er å organisere bærekraftige kulturreiser og med dette fremme kulturellforståelse og redusere reiselivs negative innvirkninger på miljø.

Art Travel er Travelife partner sertifisert innenfor bærekraftig turproduksjon.

 

Illustrasjon, grønt blad, indikasjon på bærekraftVi ønsker å bidra til å bevare natur- og kulturarven ved å formidle kunnskap og tilby inspirerende reiser med autentiske opplevelser, samtidig som vi reduserer negative miljøpåvirkninger og respekterer lokale kulturer.

 

Illustrasjon, grønt blad, indikasjon på bærekraft

Vi oppfordrer alle til å vise ansvar og hensyn. Vi ønsker å styrke bevisstheten blant våre gjester og samarbeidspartnere slik at de også kan bidra til en bærekraftig reiselivsutvikling.

 

Illustrasjon, grønt blad, indikasjon på bærekraft

Vi støtter prosjekter og organisasjoner som jobber med bevaring av natur- og kulturarv, og samarbeide med lokale aktører for å oppnå dette. LES MER OG STØTT EN GOD SAK! »

 

Illustrasjon, grønt blad, indikasjon på bærekraftKjernen i vår organisasjon er verdier som integritet, respekt og gjennomsiktighet. Vi forplikter oss til å drive på en etisk og transparent måte, ha respekt for miljø, kultur og mennesker på alle steder som vi besøker.