Reis til Portugal året rundt! Deilig klima med mye sol hele året, rolig og avslappet atmosfære, lyse farger og vakre fliser på husfasadene. Deilig mat, utsøkt vin og ikke minst hyggelige mennesker som får de reisende til å føle seg velkomne. Alt dette i tillegg til enorme kulturskatter gjør Portugal til en av de mest sjarmerende og populære destinasjoner i Europa!

Temareiser til Portugal

Portugal. Bussaco-slottet. Foto

Portugal fra Porto til Lisboa og et uforglemmelig opphold på jaktslottet til Portugals siste kongen

23. – 30. oktober 2023
Temareise med reiseleder
Pris: fra kr 21.750,-
BESTILL NÅ »

Portugal. Porto. Portvinstønner hos en portvinsprodusent. Foto

Vintur til Porto og Douro-dalen – langhelg

8. – 11. september 2023

Temareise med reiseleder
Pris: fra kr 12.890,-
INGEN LEDIGE PLASSER

Kart

Info og reisetips

Oppdatert reiseinformasjon

Oppdatert praktisk informasjon som er nyttig når du reiser til Portugal, finner du på regjeringens nettside.

Tidsforskjell

Du får en ekstratime når du reiser til Portugal, så husk å stille klokka en time tilbake når du lander.

Et par reisetips fra oss i Art Travel

Det er ikke mye vi har å tilføye til regjeringens reiseinformasjon.

Her er det likevel en liten tips til deg som reiser til Portugal for første gang. Når du skal ut spise på restaurantene, vil du ofte få små forretter på bordet før har bestilt. Det er bl.a. brød, oliven, gjerne en liten skål med ost og skinke eller noe annet fra restaurantens utvalg. Dette oppfattes gjerne som en hyggelig gest, og de fleste tror at dette er en liten appetizer som er «på huset». For ikke bli overrasket på slutten av måltidet er det viktig å vite at disse forrettene vil komme med på regningen. Enkelte steder kan de koste forholdsvis mye, så ikke la kelneren sette på bordet forretter som du ikke har lyst på.

Nyt hyggelige måltider med forutsigbare regninger 🙂

Og til slutt, litt om sikkerheten. Portugal er et rolig land med hyggelig folk og avslappet atmosfære. Dette gjør at vi senker skuldre og glemmer ofte å passe på. Husk at en lommetyver kan alltid være rundt deg, det er dessverre veldig mange av dem både i Lisboa, i Porto og på andre populære destinasjoner. Så pass godt på lommeboka og mobil!

Bærekraftsmerke, grønt blad.Mye nyttig informasjon om kulturkikker, shopping og gastronomi m.m. finner du i vår guide for bærekraftige reiser til Portugal »

Innspirasjon fra Kulturbloggen